Прыём заявак на заказныя тарты:
+375 (29) 239-16-00 (Вiцебск), (212) 66-04-61
Прыём заявак для юрыдычных асоб:
+375 (212) 67-21-00
У буднія дні: с 8-00 до 17-00
Тэхнічныя перапынкі: с 12-00 до 13-00
Выхадныя: субота, нядзеля



Склад тартоў

Торт мусавы "Версаль" замарожаны

Торт уяўляе сабой пласт шакаладнага бісквіту «Браўні», пакрыты па чарзе пластом муса «Шакаладны», які складаецца з узбітых вяршкоў каровіных пітных змешаных з распаленай шакаладнай глазурай, малаком суцэльным згушчаным з цукрам і пастай-какава «Какавакрэм», пластом з мусу «Вішнёвы», які складаецца з узбітых вяршкоў каровіных пітных змяшаных з распаленай глазурай кандытарскай белай, вішняй свежазамарожанай, уваранай з цукрам, пластом муса «Малочны», які складаецца з узбітых вяршкоў каровіных пітных змешаных з распаленай глазурай кандытарскай белай, малаком суцэльным згушчаным з цукрам.
Па заяўцы спажыўца верхняя паверхня торта можа дадаткова ўпрыгожвацца ўпрыгожваннямі з цукровай масцікі ці іншымі.

У 100 г вырабу змяшчаецца (у г): бялкоў – 4,8; тлушчаў – 22,9; вугляводаў – 29,4.
Энергетычная каштоўнасць – 343 ккал / 1429 кДж
Тэрмін прыдатнасці пры тэмпературы захоўвання мінус (18 ± 2)°С – 3 месяцы

Размарожванне праводзяць у пакаванні або без яе:

- у натуральных умовах, пры тэмпературы плюс (18-20)°С на працягу 3-4 гадзін;
- у халадзільнай камеры пры тэмпературы плюс (4±2)°С 5 гадзін і больш.

Не рэкамендуецца размарожванне ў натуральных умовах больш за 4 гадзін каб пазбегнуць мікрабіялагічнага сапсавання.Не дапускаецца паўторнае замарожванне.
Тэрмін прыдатнасці пасля размарожвання пры захоўванні ў халадзільнай камеры пры тэмпературы (4 ± 2) ° С – не больш за 6 гадзін.
Датай і гадзінай канчатка размарожвання лічыцца момант дасягнення тэмпературы ў цэнтры выраба (4±2)°С.

Торт "Модніца" люкс

Духмяныя пласты мядовага і класічнага бісквітаў, прасякнутыя лёгкім ананасавым сіропам, злучаныя паміж сабой па чарзе ўзбітымівяршкамі, змяшанымі з джэмам і кавалачкамі кансерваваных ананасаў, і ўзбітымі вяршкамі з даданнем цёртай шакаладнай глазуры.
Паверхні пакрыты і аздоблены суфле, верхняя паверхня абцягнута цукровай пастай і ўпрыгожана дэкорам з цукровай пасты і малочнай масцікай.

У 100 г вырабу змяшчаецца (у г): бялкоў – 6,6; тлушчаў – 7,8; вугляводаў – 53,6.
Энергетычная каштоўнасць – 311 ккал/ 1302 кДж
Тэрмін прыдатнасці – 72 гадзіны пры тэмпературы (4±2) °С.

Торт "Модніца" эліт

Пласты класічнага бісквіту, прасякнутыя карамельным сіропам, злучаныя па чарзе ўзбітымі вяршкамі з джэмам і ўзбітымі вяршкамі з варанай згушчонкай з даданнем цёртай шакаладнай глазуры.
Паверхні пакрыты і аздоблены суфле, верхняя паверхня абцягнута цукровай пастай і ўпрыгожана дэкорам з цукровай пасты і малочнай масцікай.
.

У 100 г вырабу змяшчаецца (у г): бялкоў- 6,9; тлушчаў- 9,2; вугляводаў- 58,3.
Энергетычная каштоўнасць: 344 ккал/1440 кДж.
Тэрмін прыдатнасці – 5 сутак пры тэмпературы (4±2)°С.

Торт "Настальжы" люкс

Пышнае спалучэнне класічнага і мядовага бісквітаў, прасякнутыя сіропам і злучаныя па чарзе лёгкімтварожным крэмам з кавалачкамі кансерваваных ананасаў, і ўзбітымі вяршкамі з вараным згушчаным малаком і ананасавым сіропам з даданнем цёртай шакаладнай глазуры і джэма.
Паверхні пакрыты і аздоблены суфле, верхняя паверхня ўпрыгожана цукровай пастай і малочнай масцікай.

У 100 г вырабу змяшчаецца (у г): бялкоў- 5,4; тлушчаў- 8,3; вугляводаў- 46,1.
Энергетычная каштоўнасць: 281 ккал/1176 кДж.
Тэрмін прыдатнасці – 80 гадзін пры тэмпературы (4±2)°С

Торт "Настальжы" эліт

Пласты класічнага бісквіту прасякнутыя сіропам і злучаныя па чарзе малочна-маславым начыннем з даданнем цёртай шакаладнай глазуры, чарнавяршу і кавалачкаў халвы.
Паверхні пакрыты і аздоблены суфле. Верхняя паверхня ўпрыгожана дэкорам з цукровай пасты і малочнай масцікі.

У 100 г вырабу змяшчаецца (у г): бялкоў- 5,7; тлушчаў- 16,3; вугляводаў- 52,0.
Энергетычная каштоўнасць: 378 ккал/1583 кДж.
Тэрмін прыдатнасці – 7 сутак пры тэмпературы (4±2)°С.

Торт "Настальжы" юбілейны

Пласты класічнага бісквіту прасякнутыя карамельным сіропам і злучаныя па чарзе найдалікатнейшым тварожным крэмам з кавалачкамі чарнавяршу і тварожным крэмам з даданнем распаленай шакаладнай глазуры.
Паверхні пакрыты і аздоблены суфле. Верхняя паверхня ўпрыгожана дэкорам з цукровай пасты і малочнай масцікі.

У 100 г вырабу змяшчаецца (у г): бялкоў- 7,7; тлушчаў- 8,1; вугляводаў- 51,9.
Энергетычная каштоўнасць: 311 ккал/1302 кДж.
Тэрмін прыдатнасці – 80 гадзін пры тэмпературы (4±2)°С

Торт "Чароўнае імгненне"

Пласты лёгкага класічнага бісквіту прасякнуты мацаваным сіропам і злучаны найдалікатнейшымсметанковым крэмам з кавалачкамі шакаладнай глазуры і мармеладу і сметанковым шакаладным крэмам.
Паверхні пакрыты і аздоблены суфле і ўпрыгожаны дэкаратыўнымі цукровымі вобмешкамі.

У 100 г вырабу змяшчаецца (у г): белка- 4,2, жира- 13,0, вугляводаў- 57,4.
Энергетычная каштоўнасць: 355 ккал/1485 кДж.
Тэрмін прыдатнасці – 5 сутак пры тэмпературы (4±2)°С.

Торт "Наталі"

Пласты класічнага бісквіту злучаныя дзіўна далікатным сметанковым крэмам з шакаладнай глазурай і мармеладам.
Верхняя і бакавыя паверхні пакрыты шакаладным сметанковым крэмам. Бакавая паверхня абсыпана бісквітнай дробкай.
Верхняя паверхня ўпрыгожана сметанковым крэмам і шакаладным сметанковым крэмам.

У 100 г вырабу змяшчаецца (у г): бялкоў- 6,8; тлушчаў- 12,5; вугляводаў- 51,2.
Энергетычная каштоўнасць: 338 ккал.
Тэрмін прыдатнасці – 5 сутак пры тэмпературы (4±2)°С.